PASSION
for
EXCELLENCE

Profil

Individuelle specialister, der løfter i flok

Vores niche er fremstilling af meget komplicerede emner i syrefast stål og højstyrkestål som Hastelloy, Inconel og super duplex. Her har vi en ekspertise, der er ganske unik. Opbygget gennem mere end 40 år til et niveau, der i dag kvalificerer os som prioriteret leverandør til nogle af verdens mest krævende producenter af udstyr til fødevare- og farmaciproduktion, off-shore-, subsea- og teknisk-/kemisk industri.

Vi har få, meget loyale kunder, der betragter os som fremsynet sparringspartner i udviklingsprocessen, med et teknisk og håndværksmæssigt velfunderet produktionsapparat. Vores kunder ved, at vi er garant for dokumenteret kvalitet – leveret til tiden.

Vi er til små og mellemstore serier – og til store udfordringer. Vi har den nyeste CNC-teknologi til spåntagende bearbejdning, det mest avancerede udstyr til certificeret svejsning og højteknologiske 3-D målemaskiner til kvalitetssikring.

Vi har robotter, der sikrer os hurtig omstilling og fleksibilitet i en varieret produktion – og vi har frem for alt en stab af medarbejdere, der kombinerer et meget højt fagligt niveau med et engagement og en ansvarsfølelse, der er i særklasse.

I dag 41 individuelle specialister, der løfter i flok.

Det er mennesker, der gør forskellen.

 

Vision og Mission

Vores kunder skal opfatte os som nr. 1 sammenlignet med vores konkurrenter, målt på kvalitet, nøjagtighed i leveringer samt hastighed i alle former for samarbejde med os.   

Med kunden i fokus udlever vi PASSION for EXCELLENCE, så vi løbende udvikler vores medarbejdere, optimere vores processer og dermed vores forretning. 

Kontakt os

Firmainfo

Certificeringer

Persondata og cookies